top of page

Reviews yoga lessen

Yoga klas
  • Mariska heeft een warm hart en geeft met toewijding afwisselende vinyasa yogalessen waarbij ze je altijd helpt te herinneren om vooral vriendelijk te zijn voor jezelf. Haar instructies zijn helder en vriendelijk en ze past met liefde haar lessen aan aan wie er op dat moment meedoet en wat er bij hen speelt.
     
  • Mariska is een zeer integere persoonlijkheid, dit komt tot uiting in haar manier van les geven.Haar Yoga lessen zijn vakkundig, hebben een mooie flow en goede balans.
     
  • Ik heb nu verscheidende keren een yogales bij Mariska gevolgd. Ze past de les goed aan op wat jij wil en fysiek kan. Fijne yogadocent en geeft duidelijke instructies, zeker voor herhaling vatbaar!
  • Mariska is een betrokken yogadocent. Zij heeft aandacht voor haar deelnemers, zowel live als online. Ik heb eenmaal een live les bij haar gevolgd en eenmaal een online les. Mariska spreekt goed en duidelijk de houdingen in en geeft opties waar mogelijk. Daarnaast heeft Mariska een prettige stem om naar te luisteren, waardoor ik me altijd erg 'meegenomen' voel in een les van haar. Ze adviseert cursisten als ze gedurende een houding ziet dat er aanpassing nodig is. 
  • De yogalessen van Mariska zijn fijn om te doen. Het niveau wordt op een natuurlijke manier aangepast aan de deelnemers van de les. Na een les voel ik mij beter en soepel. Een extra plus is het sprankje humor/vrolijkheid dat in de les zit wanneer een oefening niet lukt. Kortom fijne yoga; een aanrader om te doen!
bottom of page