top of page

Reviews Coach en Yoga

Reviews Coaching
  • Mariska kan goed luisteren en gerichte adviezen geven. Ze neemt de tijd voor een specifiek onderwerp. Legt zaken vast, daar waar dit nodig is. Communiceert helder en is zeer toegankelijk. Beoordeling 9.
  • Leuke en goede gesprekken, waar ik mee aan de slag kan. Een helder beeld gekregen wat mijn vervolgstap in mijn carrière kan zijn en hoe ik daar kan komen. Beoordeling 9.
  • Ontzettend fijn om een coach te spreken. Ik ben heel tevreden en vond het contact erg fijn. Mariska is warm, betrokken en scherp. Ik kreeg het gevoel dat ik alles kon delen en dat er ruimte was om dingen die voor mij niet helemaal duidelijk waren uit te pluizen. We hebben snel resultaten geboekt. Beoordeling 10.
  • Mariska weet goed wat ze kan bijdragen en wanneer ik het stokje zelf moet overnemen. Dit zijn gesprekken die veel leidinggevenden niet goed kunnen voeren of daar de tijd niet voor nemen. Het coachtraject is heel waardevol geweest voor mij. Beoordeling 10.
  • Over Mariska: Goeie klik, super slimme coach, begripvol, gevoelig, kritisch, duidelijk. Ik had niet gedacht dat ik zo’n bijzondere klik zou vinden met iemand. Het was mij erg duidelijk, persoonlijk en professioneel, en to the point. Beoordeling 10.
  • Heel tevreden over het coachtraject. Sinds de gesprekken is er veel veranderd. Ik ben me meer bewust van mijn kwaliteiten en talenten. En inmiddels zit ik ook in een ander team. Beoordeling 10
Reviews Yogalessen
  • Mariska heeft een warm hart en geeft met toewijding afwisselende vinyasa yogalessen waarbij ze je altijd helpt te herinneren om vooral vriendelijk te zijn voor jezelf. Haar instructies zijn helder en vriendelijk en ze past met liefde haar lessen aan aan wie er op dat moment meedoet en wat er bij hen speelt.
  • Mariska is een zeer integere persoonlijkheid, dit komt tot uiting in haar manier van les geven. Haar yoga lessen zijn vakkundig, hebben een mooie flow en goede balans.
  • Mariska is een betrokken yogadocent. Zij heeft aandacht voor haar deelnemers, zowel live als online. Ze spreekt goed en duidelijk de houdingen in en geeft opties waar mogelijk. Daarnaast heeft Mariska een prettige stem om naar te luisteren, waardoor ik me altijd erg 'meegenomen' voel in een les van haar. Ze adviseert cursisten als ze gedurende een houding ziet dat er aanpassing nodig is. 
  • De yogalessen van Mariska zijn fijn om te doen. Het niveau wordt op een natuurlijke manier aangepast aan de deelnemers van de les. Na een les voel ik mij beter en soepel. Een extra plus is het sprankje humor/vrolijkheid dat in de les zit wanneer een oefening niet lukt. Kortom fijne yoga; een aanrader om te doen!
bottom of page