top of page
Yoga inspireert, geeft rust en beweegt
Mariska van Amerongen
Yoga docent 

Mariska beoefent sinds 2010 yoga en heeft hiervoor een brede interesse ontwikkeld. Zij beoefent diverse yogastijlen en blijft zichzelf ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen.

Zij gelooft dat mensen in balans komen als ze echt aandacht hebben voor zichzelf en leren luisteren naar hun lichaam. Dit werkt voor iedereen. 

Yoga en coaching sessies helpen mensen om bewust te zijn en een groei door te maken in persoonlijke ontwikkeling. Mensen gaan zich sterker, vitaler en meer in balans voelen. Ze krijgen inzicht in wat goed voor hen voelt en raken intrinsiek gemotiveerd. "Mijn doel is mensen weer in contact te brengen met zichzelf door het geven van yogalessen en coaching sessies".

Mariska staat ingeschreven bij Yoga Alliance; RYT200

Coaching

Mariska heeft diverse opleidingen gevolgd om persoonlijke coaching en begeleiding aan te kunnen bieden. Zij heeft bijvoorbeeld de opleiding ‘psychologie en persoonlijke ontwikkeling’ met succes gevolgd bij het Jungiaans Instituut.

Sinds 2007 heeft zij diverse coach- en trainingsopleidingen gevolgd. Zij is een ervaren people manager met coaching skills. Haar passie is het begeleiden van individuen en  met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

bottom of page